Hjemmeside

Vi kan hjælpe jer med

Skal vi hjælpe jer med jeres hjemmeside?

Webshop

Vi tilbyder at lave dem i flere forskellige systemer, bla. Shopify, magento, wordpress, prestashop og mange flere.

Blogs

Oftest bliver en blog laver i wordpress, da det er det mest egnet til det. Vi tilbyder dog også at kode det fra bunden, samt i andre systemer.

Porteføljeside

Dette kan bruges til fotografer, freelancere, programmører, grafiker mm. Det bliver oftest lavet i wordpress eller kodet fra bunden.

Informationsside

En informationsside, bliver oftest brugt af virksomheder eller private, til give informationer om bestemte emner eller ydelser de tilbyder.

Leadsite

Dette bliver oftest brugt med henblik på at få folk til at tilmelde sig konkurrencer mm. for at blive konktaktet via. tlf, e-mail og post.

Landingpage

Dette bliver oftest brugt til at præsentere up-coming produkter, konkurrencer, eller andet information. Det er oftest få informationer der er på siden.

Socialt medie

Et socialt medie, kan både være et offentligt et som facebook, twitter mm. Men også et mere internt, som et intranet for virksomheder.

Custom

Vi kan udvikle din customside. Dette kan både være fra interne programmer, opsætning af webhotel, mailhotel mm.


Menukort

Krofætters Take-Away

Hos Krofætters take away, ønskede de en ny frisk identitet, med nyt menukort, hjemmeside, logo og alt der hører til. Så vi gik igang med at udvikle hele deres nye identitet.

Hele processen fra start til slut

Ide

Det første der sker, er vi snakker om hvilke ideer og tanker du har med hjemmesiden. Funktionalitet, design mm.

Skitse

Det første vi har klart, er en skitse så vi ved om vi har ramt det kunden har tænkt fra start. Hvis kunden synes om skitsen, arbejder vi videre derfra.

Udvikling

Her udvikler vi siden, vi integrere funktionerne med designet. Dette er oftest den process der tager længst tid.

Færdigt produkt

Der bliver kørt en version af hjemmesiden på vores servere, for at tjekke igennem for fejl, hvorefter hjemmesiden vil blive overleveret til kunden.

Appdesign

WeWaste

We Waste ønskede et design af deres ressourcespildsapp. Vi gik igang med at udforme et design og lave deres brand og identitet.

Udvalgte cases

Skal vi stå for jeres næste projekt?

Vi elsker at få nye spændende opgaver. Kontakt os i dag og få en snak omkring jeres projekt. Vi har helt sikkert en masse gode ideer, og det er selvfølgelig helt uforpligtende!