Video & billeder

Vi kan hjælpe jer med

Skal vi hjælpe jer med videoer?

Reklamevideo

Vi kan både udvikle storyboard samt optage og redigere videoen. Vi tilbyder også enkelte af delene, hvis du kun ønsker, storyboard, optagelser eller redigering.

Stemningsvideo

Dette bliver oftest brugt til steder som restauranter, musikhuse osv. Men vi tilbyder også disse vidoeer til fester, bryllupper med mere.

Timelapse

Dette er oftest en udvikling over en længere periode der filmes og speedes op. Det kan være en vej, restaurant, butik mm.

Supportvideo

Det er oftest videoer hvor man gennemgår funktioner eller andet, som kunderne kan bruge, fremfor at kontakte kundeservice.

Produktpræsentation

Dette kan bruges til at vise prototyper eller det endelige produkt for kunden. Det viser oftest mere detaljeret hvad produktet kan.

Storyboard, video eller redigering

Vi kan tilbyde både at udforme et storyboard for dig, filme optagelserne eller redigere det endelige produkt for jer.

Identitet og brand

Satellite Agency

Hos Satellite Agency ønskede de en hjemmeside og logo, som kunne udstråle deres brand og identiet. Rasmus Pedersen, som er ejer og direktør, valgte derfor at tag et møde med os.

Mere end blot én video

4K kvalitet

Vi tilbyder din video op til 4k kvalitet. Med en så høj kvalitet, sikrer du dig de bedste øjeblikke, i HD på alle skærmstørrelser.

Storyboard

Før en videoproduktion, udvikler vi altid i samarbejde med kunden, et storyboard. Dette gør vi og kunden allerede på forhånd, har en fornemmelse af resultatet.

Redigering

Redigeringen er en af de vigtigste ting. Her for vi alle de gode klip, til at blive til den færdige historie, vi vil vise med videoen.

Udstyr

Vi benytter noget af det bedste og nyeste udstyr, til at fange de rigtige øjeblikke og ideer til virkelighed. Vi benytter Lumix GH5S samt DJI Ronin.

Logo

Krofætters Take-Away

Hos Krofætters take away, ønskede de en ny frisk identitet, med nyt menukort, hjemmeside, logo og alt der hører til. Så vi gik igang med at udvikle hele deres nye identitet.

Skal vi stå for jeres næste projekt?

Vi elsker at få nye spændende opgaver. Kontakt os i dag og få en snak omkring jeres projekt. Vi har helt sikkert en masse gode ideer, og det er selvfølgelig helt uforpligtende!